پیام فارس

آخرين مطالب

تصاویر | چرا همه محافظان قذافی زنان اوکراینی و روسی بودند؟ | دستور اکید دیکتاتور ؛ «فرشتگان محافظ» حق ازدواج ندارند | راز سر به مُهر زنان محافظ چیست؟ اجتماعي

تصاویر | چرا همه محافظان قذافی زنان اوکراینی و روسی بودند؟ | دستور اکید دیکتاتور ؛ «فرشتگان محافظ» حق ازدواج ندارند | راز سر به مُهر زنان محافظ چیست؟
  بزرگنمايي:

پیام فارس - به گزارش همشهری آنلاین، قذافی مثل شاهان زندگی ‌می‌کرد، دستور می‌داد و همیشه با ترور و سرکوب، دوام حکومت خود را تضمین کرد. جالب است بدانید که او از سال 1972 خود را «رهبر انقلاب اول سپتامبر مردم سوسیالیست جمهوری عربی لیبی» نامید! درحالی که این سیستم، ذاتا سلطنتی است و پس از مرگ عمر بونگو (پادشاه گابن در لباس رئیس‌جمهور) در 8 ژوئن سال 2009، حکومت قذافی به بادوام‌ترین حکومت غیرپادشاهی تاریخ دنیا تبدیل شد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
کشور لیبی از سال 1551 حیات خود را آغاز کرده و از آن زمان هیچ حکمرانی به اندازه قذافی نتوانست بر مسند امور باقی بماند. در زمان حیات قذافی ثروت خانواده او 60 میلیارد دلار تخمین زده می‌شد که تنها یکی از آنها، بخش بزرگی از سهام بانک ایتالیایی یونی‌کردیت بود.

پیام فارس

به هرحال چه کلمه محافظ شخصی را برای این افراد برگزینیم، چه پرستار شخصی، باید به این نکته توجه کرد که هنوز هم اطلاعات دقیقی در مورد این همراهان مونث کلنل قذافی در دست نیست.
ظاهر امر این بود که قذافی این بانوان را شخصا از میان متقاضیان انتخاب می‌کرد. افراد انتخاب‌شده در پادگان‌های سری لیبی دوره‌های آموزشی ویژه رزمی، جنگی و کمک‌های اولیه را طی کرده، در قسمت‌های مختلف مامور به همراهی قذافی می‌شدند. تمام زنان عضو این گروه محافظ تا پایان ماموریت خود، ‌متعهد می‌شدند که ازدواج نکنند. همچنین ردیف حقوق و مزایای این گروه ویژه نیز تا زمان مرگ قذلفی مشخص نشد و معلوم نبود پشتیبانی مالی آنها برعهده دولت بود یا خود قذافی!
اما مساله جالبی که در مورد محافظان شخصی مطرح شد، این بود که این زنان آموزش‌دیده 24 ساعته و هفت روز هفته ماموریت داشتند؛ یعنی برخلاف اعضای رسمی ارتش، نمی توانستند از زمان استراحت یا مرخصی‌های طولانی‌مدت استفاده کنند چون ممکن بود قذافی در ساعات مختلف روز و بدون برنامه‌ریزی قبلی آنها را به حضور ‌فرابخواند و هرگونه سرپیچی از دستور این رئیس‌جمهور- که البته بهتر است بگوییم پادشاه- عواقب وحشتناکی در پی داشت!
طبق اطلاعات اندکی که خود دولت قذافی منتشر کرد و عکس‌های خبری که گاه و بی‌گاه در رسانه‌های بین‌المللی منتشر می‌شد، این دختران جوان در دو بخش فنون رزمی و جنگ خیابانی و استفاده از سلاح‌های مختلف جنگی، آموزش ‌می دیدند تا در حملات احتمالی، در داخل یا خارج از خاک کشور لیبی، جان قذافی را نجات دهند.
بخشی از افراد این گروه 40نفره هم آموزش ویژه امداد و نجات می دیدند تا در صورت بروز هر مشکل جسمانی برای کلنل، ‌سریعا مداخله کرده و جان وی را نجات دهند. البته نباید با نگاه‌کردن به ظاهر این افراد، گمان کرد کلنل قذافی مشتی مانکن دور و بر خود جمع کرده بود.
سوابق این گروه ویژه نشان می‌دهد هرکدام از این دختران در صورت نیاز، می‌توانستند به یک ماشین جنگی تبدیل شده و به تنهایی چند مرد تکاور را با شلیک‌های دقیق از پای دربیاورند! لازم به ذکر است که این دختران جوان به راحتی می‌توانستند با سلاح‌های مدرن جنگی کار کنند و در صورت خلع‌سلاح‌شدن هم با استفاده از فنون دفاع شخصی، به راحتی مهاجمان را از بین ببرند!
ظاهر بادیگاردها اما در مورد وضع ظاهری این سربازان ویژه، هیچ‌گونه محدودیتی وجود نداشت. لباس نظامی این افراد از بهترین پارچه‌ها تهیه می‌شد و آنها می‌توانستند در موقعیت‌های مختلف با مدل موی زنان غربی در کنار کلنل قذافی حضور داشته باشند. جالب اینجاست که برخی رسانه‌ها، مدعی‌ شده بودند قذافی به آنها توصیه می‌کرد در مسافرت‌های خارجی کاملا شیک‌پوش باشند تا به میزبان ثابت شود زنان کشور لیبی هم پیشرفت کرده‌اند!
البته که قذافی هیچ‌وقت حاضر نشد در مورد این گروه ویژه، اطلاعات بیشتری در اختیار رسانه‌ها قرار بدهد و تنها در چند مسافرت خارجی در جواب سوال خبرنگاران، اعلام کرد این گروه ویژه محافظ که همه دختران جوان آموزش‌دیده‌اند، نشان‌دهنده پیشرفت کشور لیبی و توجه حکومت این کشور به توانایی‌ها و مهارت‌های زنان جامعه است! ‌ 

پیام فارس

البته وی هرگز در مورد مراسم ادای سوگند این دختران جوان و تعهد آنها به ترک ازدواج و همچنین خودداری ازمصاحبه با رسانه‌ها حاضر به ارائه توضیح نشد. در تشریح حس وفاداری این گروه ویژه به قذافی هم همین بس که بدانید در ترور ناموفق سال 98 در خاک لیبی، هشت تن از این زنان دیواری انسانی ساختند تا گلوله‌های شلیک‌شده توسط مهاجمان مسلح، به قذافی آسیبی نرساند.
پس از آرام‌شدن اوضاع، مشخص شد یک نفر از این دختران جوان عضو گروه ویژه، جان خود را از دست داده و هفت نفر دیگر جراحت‌های عمیقی برداشته‌اند! شاید به همین دلیل است که رسانه‌های ایتالیایی لقب «فرشتگان محافظ» را برای این گروه ویژه برگزیده‌اند!
در خلال یکی از سفرهای قذافی به کشور نیجریه، وقتی محافظان کاخ ریاست‌جمهوری از محافظان زن همراه قذافی خواستند سلاح‌های خود را در اختیار آنها قرار دهند، درگیری شدیدی بین آنها شکل گرفت که تنها با مداخله شخصی رئیس‌جمهور نیجریه و خود قذافی، ‌این درگیری فیزیکی به پایان رسید. گویی محافظان شخصی قذافی همه غریبه‌های اطراف کلنل را یک تهدید جدی به‌حساب می‌آورند!
طرفداران قذافی هم معتقد بودند که این حرکت قذافی، به معنای ارج‌ نهادن به حضور زنان در جامعه لیبی بود. البته در این بین یک سوال مطرح است که تا به حال هیچ جوابی برای آن پیدا نشده و آن اینکه چرا بیشتر این زنان جوان از میان دختران اوکراینی، روسی و کشورهای خارجی انتخاب می‌شدند، نه دختران لیبیایی!؟
در مقابل، رسانه‌های مصری هم لقب «محافظان آمازونی» را برای این گروه انتخاب کرده بودند و معتقد بودند رهبر لیبی، با شست‌وشوی مغزی این دختران جوان، ماشین‌های جنگی‌ای ساخته که در موقعیت‌های مختلف، بدون هیچ چون و چرایی گوش به فرمان او هستند و هیچ اختیاری از خود ندارند! یک بار هم کارشناس خبری شبکه الجزیره، این گروه ویژه را «گروهی متشکل از زنان فریبنده اما خطرناک» توصیف کرده بود. وی با انتقاد از قذافی، این حرکت حاکم لیبی را تقبیح و عنوان کرده بود: «نباید رهبر یک کشور را گروهی از زنان که از زیورآلات غربی و کفش‌های پاشنه‌بلند استفاده می‌کنند، همراهی کند!» 
آنها داوطلبانه محافظ شده‌ بودند؟ در مورد فساد اخلاقی معمر قذافی هم مطالب زیادی در رسانه‌های مختلف- به خصوص رسانه‌های عربی- منتشر شده که البته مدرک مستدلی در مورد نوع رابطه قذافی با محافظانش وجود نداشت!
پس از ناآرامی‌های لیبی و وقتی چندین شهر این کشور به دست مردم افتاد، یکی از زنان مطرح گروه ویژه قذافی به نام گالینا کولوتنیتسکا توانست از لیبی فرار کند و به زادگاهش یعنی اوکراین برگردد. این زن اولین عضو از گروه ویژه قذافی بود که پس از بحران در لیبی، کشور را ترک کرد.
گویا وی در تمام سفرهای خارجی همراه قذافی بوده و چون به تمام روال کاری رهبر لیبی واقف بوده و به دلیل وفاداری چند ساله‌اش، همیشه مورد ستایش قذافی قرار می‌گرفت. این زن با هیچ رسانه‌ محلی یا بین‌المللی صحبت نکرد و شاید به خاطر حفظ جان خود و خانواده‌اش بوده که حتی اطلاعات مربوط به مسیر بازگشت به زادگاهش را هم در اختیار هیچ‌کس قرار نداد .
کد خبر 749067 منبع: همشهری سرنخ برچسب‌ها خبر ویژه معمر قذافی آفریقا لیبی

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/720164/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

صدا، دوربین، سیگار، حرکت!

اکونومیست: پوتین چه می‌خواهد؟

روغن خوب، کدام است؟ سردرگمی در قفسه‌ها

یائسگی میتونه باعث افسردگی بشه؟!

وزیر صمت: صنعت و تولید در اولویت تامین انرژی و برق است

عکس/ واکنش محسن تنابنده به خبر تغییر نام خلیج‌فارس

خلیج‌فارس فرهنگ، تاریخ و هویت ملی ایرانیان است‌

امام رضا(ع) به عنوان نماد پیوند اتحاد بین جامعه اسلامی است

حضور کاروان زیر سایه خورشید در روستاها و محله‌های بندرعباس

کارشناس اینترنشنال، «خلیج فارس» را فروخت؛ خلیج فارس مقدس نیست ...! + ویدئو

ایران قهرمان رقابت های بین المللی کشتی جام خلیج فارس (تختی)

عکس/ واکنش زینب سلیمانی به اظهارات ترامپ درباره خلیج‌فارس

کارشناس اینترنشنال، «خلیج فارس» را فروخت؛ خلیج فارس مقدس نیست …! + ویدئو

خارگ نماد تنوع زیستی در خلیج فارس است

لطیفی: بازیکنان مظلوم ترین افراد استقلال هستند

مانور امداد و نجات شهدای خلیج فارس اوج توانمندی عملیاتی هلال احمر بود

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

پیش دیابت هم خطرناک است!

مراقبت های پوستی

بعد از دیدن عوارض یائسگی به پزشک مراجعه کنیم؟

پیش‌ بینی بورس شنبه 20 اردیبهشت 1404

الاغ هم‌ قیمت پراید شد

20 هزار موتور فرسوده در تهران با موتور برقی جایگزین می‌شوند

واکنش فیروز کریمی به اظهارات دونالد ترامپ در مورد خلیج فارس: ما هم به جای آمریکا می‌گوییم سرزمین اولیه سرخ‌پوست‌ها!

عمامه روحانیت ایران همان دستار فردوسی است!

واکنش محسن تنابنده در واکنش به تصمیم احتمالی ترامپ در مورد خلیج فارس + عکس

امام جمعه اصفهان: بی‌حجابی و بی‌عفتی نشانه کم‌حیایی است/ اگر انسان از درون اهل حیا باشد، این ویژگی در پوشش و رفتار او نیز تجلی می‌یابد

«گماش»؛ پایان فیلمبرداری فیلم‌کوتاهی درباره‌ی گنج افسانه‌ای خلیج فارس

پزشکیان خیال مردم را بابت تغییر نام خلیج فارس راحت کرد

هشدار امام جمعه اصفهان درباره پیامدهای بی‌حجابی

خلیج فارس؛ هویت جاودانه ایرانیان در آینه تاریخ و فرهنگ

پتروشیمی بندرامام در نمایشگاه نفت 2 تفاهم‌نامه امضا کرد

واکنش محسن تنابنده به ماجرای نام «خلیج فارس»

دولت دوم ترامپ به دنبال تغییر بنیادین در سیاست خارجی آمریکاست

چشمم خونریزی داره!

نرخ بهره در کشورهای مختلف جهان در سال 2025 چقدر است؟

پیش بینی قیمت دلار 20 اردیبهشت 1404

خلیج فارس؛ آیینه‌ای از عظمت و شجاعت ملت ایران

ترامپ در اندازه‌ای نیست که نام خلیج فارس را تغییر دهد

خلیج فارس حقیقتی تاریخی است؛ دشمنان با تحریف نام آن به دنبال تفرقه‌اند

جزییات عرضه اولیه شرکت سرمایه‌گذاری مهر در فرابورس

خلیج فارس هویت ملت ایران است

ترامپ بر نام «خلیج فارس» اعتراف کرد

سفر به ایام قدیم سال 1356؛ سفر فرح دیبا با جت شخصی به شیراز برای برپایی جشن هنر

واکنش جالب فیروز کریمی به اقدام ترامپ برای تغییر نام خلیج فارس + فیلم

نماهنگ بچه‌های خلیج فارس + فیلم

حک شدن نام خلیج فارس در گذرنامه بنیانگذار امارات+ عکس

امام جمعه دیر: نام خلیج فارس تغییرناپذیر است

خلیج فارس نماد مقاومت و مایه افتخاراست

عمامه روحانیت ایران همان دستار فردوسی است | روحانیت کتک خورد و زندان رفت، اما این لباس اصیل ایرانی را حفظ کرد